Om Campadre

På Campadre.se får du inspiration hittar produkter från mer än 350 brands. Campadre.se säljer inga produkter utan hjälper dig att hitta inspirerande produkter. Vi hjälper dig även jämföra priset för produkten du blivit inspirerad att köpa. Dubbelkolla alltid pris och produkt på butikens sida innan du gör ett köp. 

Inkluderingen av specifika varumärken och dess produkter på vår hemsida innebär inte någon anslutning till dessa varumärken. Vi är en jämförelsetjänst från tredje part och är inte anslutna till något av de märken vars produkter visas på vår webbplats. Varumärkena och produkterna som ingår på vår webbplats är endast avsedda för jämförelsesyften, och vi gör inte anspråk på något ägande eller rättigheter till dessa varumärken eller produkter

Vi lägger kontinuerligt till nya brands och produkter, här hittar du en lista på de brands vi har idag.

Det är gratis att använda Campadre.se, vårt arbete betalas med annonser och länkar som finns på webben.

Om du istället letar efter det gamla Campadre som sålde produkter gick det tyvärr i konkurs. Här finns informationen kring den konkursen och vad som gäller. Det nya Campadre kommer inte sälja några produkter utan försöka ge dig en grym shoppingupplevelse genom att jämföra produkter från massor med populära varumärken.

 

Refunder

Campadre ingår i samma nätverk som Refunder - Sveriges största cashbacksajt. Påbörja din shopping hos Refunder och samla snabbt ihop extra pengar som du sedan enkelt tar ut till ditt bankkonto.

 

Bäst i Test

Campadre ingår i samma nätverk som Bäst i Test. På Bäst i Test-guiden sammanställs tester för de mest populära produkterna just nu. Där hittas dessutom jämförelse av lån. Om du är intresserad av din privatekonomi och vill veta mer om hur du får en bättre ränta är det också viktigt att jämföra lån innan du ska låna till ett stort och viktigt köp. Men innan du tar ett beslut för att låna pengar är det avgörande att du jämför lån för att få ett lån med låg ränta, ett lån som passar dina individuella behov. Här är några fördelar med att göra en noggrann jämförelse:

- Få Lägre ränta. Genom att jämföra olika långivares erbjudanden kan man hitta lån med lägre räntor, vilket sparar pengar över tid.
- Förstå villkoren Bättre: Jämförelse ger en klar bild av lånevillkoren, såsom återbetalningstid, avgifter och eventuella förseningsräntor.
- Anpassa till personliga behov: Man kan hitta lån som bäst passar ens personliga finansiella situation och framtida planer.
- Tidsbesparingar: Genom att använda jämförelsetjänster kan man snabbt se vilka alternativ som finns tillgängliga utan att behöva kontakta varje långivare individuellt.

Läs fler tips och råd kring bra lån i våra guider.